توصیه های غذایی برای افراد دیابتی (مدیریت HSSE)
1- خوردن پنج وعده میوه و سبزیجات در روز: میوه و سبزیجات خطرات طیف های رایج مشکلات سلامت از جمله بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد
2- غذا خوردن بر اساس نتایج گلوکز خون : نزدیک بودن سطح قند خون به حالت طبیعی، مهم است. غذایی که افراد می خورند، تفاوت قابل توجهی در قند خون افراد مبتلا به دیابت ایجاد می کند
3- مصرف کمتر قند : مصرف کمتر قند باعث کاهش دریافت کالری می شود و به کاهش قند خون کمک می کند
4- مراقبت از کربو هیدرات دریافتی برای افراد دارای دیابت نوع دو : از آنجا که کربو هیدرات تاثیر مستقیم بر روی سطح قند خون دارد، مراقبت از کربو هیدرات دریافتی نان گزینه خوبی است
5- مصرف کمتر گوشت قرمز : مصرف هر روزه گوشت ارتباط قابل توجهی با شیوع بیماری های قلبی و سرطان دارد که مبتلایان به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به آنها هستند
6- محاسبه میزان کربو هیدرات مصرفی برای افراد دیابت نوع یک : افراد مبتلا به دیابت نوع یک انسولین دریافت میکنند و ضروری است بین میزان انسولین و کربوهیدرات دریافتی خود تعادل برقرار کنند
7- اضافه کردن ماهی و گوشت کم چرب به رژیم غذایی : مصرف ماهی و گوشت کم چرب به کاهش احتمال ابتلا به سرطان یا بیماری های قلبی کمک می کند
